Follow Us On Follow us on Facebook Follow us on Twitter Watch us on YouTube
Register
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    Matt's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    102
    Thanks (Given)
    55
    Thanks (Received)
    98
    Rep Power
    46

    Launcher Updater

    There was some issues with the Launcher and as such I've changed how it works. Please re-download. Thank you!

    Is good now.

  2. Thanks Bartholemu, Angst thanked for this post
  3. #2
    Bartholemu's Avatar
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    213
    Thanks (Given)
    152
    Thanks (Received)
    53
    Rep Power
    5
    GJ Matt!

  4. #3

    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    19
    Thanks (Given)
    2
    Thanks (Received)
    5
    Rep Power
    1
    doesnt work, its broken.

  5. #4
    Matt's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    102
    Thanks (Given)
    55
    Thanks (Received)
    98
    Rep Power
    46
    Quote Originally Posted by vax View Post
    doesnt work, its broken.
    Fixed.
    Is good now.

  6. #5
    Mexicano!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Salibur's Nan's
    Posts
    73
    Thanks (Given)
    12
    Thanks (Received)
    10
    Rep Power
    39
    - - - Updated - - -

    All anti-virus programs don't trust even when I run it they quarantine it. Oh well. no more zarpor for me i guess. lel




  7. #6
    Saiyan's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Namek
    Posts
    128
    Thanks (Given)
    178
    Thanks (Received)
    40
    Rep Power
    37
    Quote Originally Posted by Jeremy View Post
    All anti-virus programs don't trust even when I run it they quarantine it. Oh well.
    Is this the message you're getting?

  8. #7
    Mexicano!

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Salibur's Nan's
    Posts
    73
    Thanks (Given)
    12
    Thanks (Received)
    10
    Rep Power
    39
    yes, then i hit more info, run it, and my anti-virus says NOPE SORRY TOO DANGEROUS, LATER NERD and quarantines it




  9. #8
    Saiyan's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Namek
    Posts
    128
    Thanks (Given)
    178
    Thanks (Received)
    40
    Rep Power
    37
    Quote Originally Posted by Jeremy View Post
    yes, then i hit more info, run it, and my anti-virus says NOPE SORRY TOO DANGEROUS, LATER NERD and quarantines it
    You should be able to exclude the program from your antivirus. What anti virus do you use?

  10. #9
    Nat's Avatar
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    England
    Posts
    16
    Thanks (Given)
    2
    Thanks (Received)
    2
    Rep Power
    1
    It quarantines mine too. i just made it an exception

  11. #10

    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    19
    Thanks (Given)
    2
    Thanks (Received)
    5
    Rep Power
    1
    Launcher works great for me now, thanks a lot for the help Matt

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •